Buzzy Seeds kweeksetjes terug op topniveau

In verpakkingen geldt: wat je van ver haalt is zelden goed. Dat ondervond ook onze klant Buzzy Seeds die kweeksetjes in China liet maken. Het begon veelbelovend - vooral wat prijs betreft - maar naarmate bestellingen vorderden waren de verschillen in kwaliteit en zelfs de kleur te groot om er nog mee verder te gaan. Buzzy Seeds vroeg Voges om de verpakkingslijn weer op topniveau te krijgen.

Het probleem
Lage kwaliteit, onbetrouwbare levering
Productie in China mag dan wel goedkoop zijn, de kwaliteit is er meestal ook naar. Omdat bleek dat de verpakkingen met de hand gemaakt werden door heel veel verschillende aanbieders was geen één verpakking hetzelfde. Maar wat erger was, de kwaliteit van alle verpakkingen lieten behoorlijk te wensen over. Bovendien waren de leveringen ook onbetrouwbaar.

Onze oplossing
Hoge productie output
Voges bekeek alle facetten van het uiterlijk en functionaliteit. Om tot een optimale productie-efficiency te komen werd ook de producttechnische invalshoek onder de loep genomen. Met de bevindingen daarvan, de laatste stand van techniek die Voges in huis heeft en het lage energieverbruik, kon Voges een zeer hoge productie output creëren waarmee de prijs concurrerend werd met de Chinezen.

Het resultaat
Topuitstraling in de winkel
Door de hoge kwaliteit van de productie kregen alle verpakkingen dezelfde topuitstraling tegen een zeer scherpe prijs. De kweeksetjes van Buzzy Seeds kwamen weer als toonbeeld van klasse in de winkel. En keurig op tijd.


Buzzy Seeds kweeksetjes terug op topniveau.


Door de hoge kwaliteit van de productie kregen alle verpakkingen dezelfde topuitstraling.


Made in China. Slechte kwaliteit.