Solar Panels Solar Panels

Voges Performs

In onze kunststof verpakkingen staat de inhoud centraal. Uw product moet volledig tot z'n recht komen in een onderscheidende presentatie. Met hoogwaardig materiaal en een aantrekkelijk ontwerp zorgen onze verpakkingen ervoor dat uw product optimaal presteert.

Eigen ontwerp

De matrijzen voor uw verpakking ontwerpen we zelf in onze eigen studio. Daarmee weet u zeker dat u de verpakkingsoplossing krijgt die precies past bij uw behoefte. Van complex maatwerk tot eenvoudige toepassingen. We bedenken ze graag voor u en komen snel tot een concept en proefmodel.

Sinds 1882

Voges bestaat sinds 1882 en kent haar oorsprong in de bloembollenexport. Onze grondlegger John Voges had al snel door dat hoogwaardige verpakkingen cruciaal zijn voor de levering van de bollen. ‘Just in time' was destijds al - met langere transporttijden - een groot aandachtspunt. Toen het bedrijf in de jaren '20 ook in mailorder ging, werd de vraag naar hoogwaardige verpakkingen groter. Ontevreden over de kwaliteit van het toenmalige aanbod besloot Voges zelf een verpakkingslijn op te zetten. Met succes. Door innovatieve oplossingen toe te passen wist Voges de verpakkingskosten aanzienlijk te drukken en de leveringskwaliteit te verhogen. In de zeventiger jaren stapte Voges helemaal over op kunststof verpakkingen. En vandaag de dag legt Albert Voges, de huidige eigenaar, zich toe op de doorontwikkeling van de verpakkingen en het ontwerp in eigen huis. Daarmee wordt het streven naar optimaal presterende verpakkingen voortgezet.

Capaciteit

In onze productiehal bieden 14 machines volcontinue capaciteit voor vacuümgevormde verpakkingen met een maximale oppervlakte van 75 x 53 cm. Door eigen matrijzen en opslag van kunststoffen kunnen we snel voldoen aan uiteenlopende orders. En duurzaam. Tijdens het productieproces houden we rekening met het recyclen van materialen en het hergebruik van proceswater.

Markten

Wij bieden kunststof verpakkingen voor uiteenlopende markten. Van oorsprong leverden we aan de tuinbouw, in de loop der jaren hebben ook bedrijfssectoren in consumptiegoederen, voedselproducten, health & beauty en elektronica ons gevonden. Voor vrijwel elke markt hebben we een verpakkingsoplossing. 

Voges en het milieu

Onze kunststof verpakkingen mogen niet tot last zijn van het milieu. Daarom gebruiken wij onder andere Ingeo™ polymeren. Dat is een natuurlijke vorm van plastic en bestaat uit de biopolymeer van NatureWorks. De verpakkingen worden door de natuur afgebroken.

compostable packaging

Sinds kort verwerken wij ook vibersTM. Een nieuw, circulair materiaal. Het wordt gemaakt van Olifantsgras (Miscanthus Giganteus) en een restproduct uit de aardappelverwerkende sector. Olifantsgras is een snelgroeiend gewas dat 4x zo veel CO2 vastlegt als een bos met bomen. 

Lees verder